Takács Andor

Sziasztok!

Andor vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karának hallgatója.

A Nagykanizsai Piarista Gimnáziumban töltöttem középiskolás éveimet. Sokat gondolkodtam, hogy mégis milyen irányba, merre tovább… Az évek múlásával egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy meg szeretném ismerni a jog világát és a későbbiekben ebben az irányban szeretnék továbbtanulni. A jelenlegi terveim alapján a Pénzügyi jog területén szeretnék mélyebb ismereteket szerezni, illetve az egyetem után elhelyezkedni.

Hogy miért éppen a Pécsi Tudományegyetemet válsztottam?
Mikor még középiskolás voltam, rengeteg jót hallotam róla, ismerősöktől, barátoktól és idővel én is utánajártam különböző kiállításokon, hogy miért állítja mindenki azt a PTE oktatási színvonaláról hogy kiváló. Mostani tapasztalataim teljes mértékben alátámasztják az előbbieket és úgy gondolom, hogy a lehető legjobb döntést hoztam, amikor ide jelentkeztem.

A PTE-nek köszönhető az is, hogy megismerhettem egy remek közösséget, új barátokra tehettem szert, illetve új munkatársakra is a Media Iuris keretein belül. Az eddigi tapasztalataim, élményeim alapján fontos az egyetem, és ezen belül is a jogi kar teljeskörű bemutatása, népszerüsítése, ezért csatlakoztam az említett média csoporthoz.
Úgy gondolom hogy személyemmel, elszántságommal, illetve technikai tudásommal segíthetem a közösségünk munkáját, és együtt a maximumot tudjuk kihozni egy még szebb és virágzóbb PTE-ért!