Horváth Norman

Sziasztok!

Már az elején elárulom nektek, hogy nem rajongok a bemutatkozó szövegekért, roppant összetett ember vagyok, és ezt eléggé nehéz bekezdésekbe sűrítve elmagyarázni, de azért megpróbálom.
Norman vagyok, egy energikus és pörgős személyiség. Balatoni lakosként csöppentem a  PTE-KPVK Tanító szakára. Igen, vannak, akik pedagógiát tanulnak jelenleg is és céljuk, hogy el is helyezkedjenek benne. Én vagyok az, aki sosem tudta mi akar lenni igazán, elkezdtem vegyészként majd dietetika felé is kacsintgattam, de végül a pedagógia fészkelte bele magát a szívembe. Előtte megcsináltam két OKJ-t egy csecsemő és kisgyermeknevelőt, egy gyógypedagógiai segítő munkatársit és elvégeztem a gyermekpszcihológiai konzulensit is.  Imádok utazni, kedvenc úti célom Svájc, azon belül is a Zürichi Kanton.

Horoszkópom skorpió, és Én vagyok az, akinek az élete egy vígjátékba illene, tudjátok, aki olyan, mint Himnuszból a bal sors. Hobbim a rajzolás, alkotás és főzés. És igen nem csak szeretek főzni, de még tudok is. Imádok zenét hallgatni. Kedvenc előadóim:  Ákos, Margaret Island, Anna and the Barbies és bármelyik számukat tudom IQ-ból.

Miért is tarts velem?

Ha már te is unod a kedvenc májkrémed összetevőinek listájának olvasgatását, akkor a legjobb helyen jársz!

Kis szeretet témám az érzékenyítés.
Hogy mi? Mit is takar? Az érzékenyítés a fogyatékkal élőkért célja, egy integrált társadalom kiépítése. Ez egyfajta küldetés az életemben. Szívemen viselem az emberi sorsokat.

Kis életfilozófiám: Minden embertől elidegeníthetetlen attribúciója az, hogy ember.
De minden evő vagyok témák tekintetében. Imádok sportolni, mozogni, futni és természetesen enni is. Kedvenc témáim pszichológia, pedagógia és az egészség. Tehát ezekben és ezekhez hasonló témákban fogok majd tartalmat gyártani nektek.

Fun fact: Imádom a félig érett sárgadinnyét és énekelni, de kizárólag a zuhany alatt. Közhasznú.

Pacsi!