Cseke Dalma

Sziasztok!

Cseke Dalma Patrícia vagyok, másodéves közösségszervező hallgató a PTE KPVK szekszárdi karán. Az idei évtől pedig a PTE KPVK HÖK kommunikációs és online média referenseként is tevékenykedem.

Középiskolába a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumba jártam, humán nyelvi osztályba. Az általam leginkább kedvelt tárgyak az irodalom és nyelvtan, a történelem, valamint a nyelvek (német, angol) voltak, valamint 12. osztályban fedeztem fel a biológia iránti óriási érdeklődésemet, ezért biológia volt a választott érettségi tárgyam is. Mivel viszonylag későn derült ki számomra, hogy tanulmányaimat az egészségügy területén szeretném folytatni, szükségét éreztem az érettségi után, hogy kicsit jobban elmélyítsem a tudásom a biológia területén, mielőtt egyetemi képzésre jelentkezem. Tanulmányaimat ezért Pécsett folytattam és gyakorló ápolói végzettséget szereztem. A két év alatt egyéb egyetemi képzések is megtetszettek, más karokon is, ezért egy emelt szintű társadalomtudomány érettségi után, jelentkeztem a közösségszervező képzésre, ahova abban az évben fel is vettek. Fontosnak tartottam/tartom azt, hogy a lehetőségeinkhez mérten minden olyan képzést végezzek el, amely iránt érdeklődöm, ezért jelenleg sem zárkózom el további képzések elkezdése elől.

Hobbim az olvasás, az edzés, a fotózás (egyelőre hobbi szinten), a gasztronómia (főzés), valamint elég társaságkedvelő embernek tartom magam, ezért szeretek minél több rendezvényen, eseményen, valamint programokon részt venni a barátaimmal.

Korábban is találkoztam a Media Iuris oldalával, már akkor nagyon kreatívnak, sokszínűnek, érdekesnek és informatívnak találtam az oldalt, valamint a fellelhető cikkeket, híreket, videókat. Nagy örömmel tölt el, hogy jelenleg már én is szerkesztőként tevékenykedhetek, egy ilyen szuper csapat tagjaként.

Elsősorban társadalmi, kulturális témájú cikkeket szeretek írni, de gasztronómiával, divattal, egészséges életmóddal kapcsolatos cikkekkel is biztosan találkozhattok majd tőlem!

Kövessétek az oldalt minden online felületen, mert garantáltan megéri!